top of page

Μια βόλτα στο Ελατοχώρι ,Κυριακή μεσημεράκι με όχι και τόσο καλό καιρό, μας άλλαξε την διάθεση.


Δυό λόγια και απο εμάς...

Τίποτε δεν μπορεί να αλλάξει τις εντυπώσεις που έχεις για έναν τόπο εάν πρώτα δεν έχεις ο ίδιος απο μόνος σου πως να σας το πώ την πρώτη εντύπωση αλλά και μιά ολοκληρωμέη άποψη.

Μεσημεράκι Κυριακής και τα βήματά μας οδηγήθηκαν μέσα στο χωριό όπου φυσικά και δεν γνωρίζαμε τι θα επακολουθήσει.

Μπήκαμε στην Ταβέρνα Αγνάντι όπου και συναντήσαμε ιδιοκτήτη και προσωπικό. Τα λόγια είναι περιτά. Φιλοξενία η απόλυτη μεζέδες και κρασάκι για την πρώτη γνωριμία και κουβέντα με θαμώνες και προσωπικο... Και σε λίγη ώρα συναντήσαμε και τον Ηλία που εκτος του ότι φτάσαμε στο χωριό χωρίς να έχει προηγηθεί τηλεφώνημα , μας υποδέχθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δέν έχω λόγια... Δώσαμε ραντεβού για το επόμενο Σαββατο/ Κύριακο... Εμείς σας το λέω ανεπιφύλακτα το κάναμε στέκι... Εσείς?




Ταβέρνα Αγνάντι


Συνδυάζουμε τη φιλοξενία το καλό φαγητό και την ομορφιά της φύσης Από το Αγνάντι ταξιδεύεις με τη ματιά σου στον Όλυμπο τα Πιέρια όρη και το απέραντο γαλάζιο του Θερμαϊκού. Δεκαοκτώ ολόκληρα χρόνια το προσωπικό μας φροντίζει με τον καλύτερο τρόπο όλους τους επισκέπτες της παραδοσιακής ταβέρνας προσφέροντας μοναδικά φαγητά φτιαγμένα με πολύ μεράκι ,όλα σε ξύλινο φούρνο. Ζαρκάδι αγριογούρουνο, ελάφι, κοκορέτσι κοντοσούβλι, κότσι ψητό, μαγειρευτό φαγητό και ότι άλλο επιθυμεί ο καθένας.. Η φιλοσοφία της επιχείρησης μας στηρίζεται στα τοπικά προϊόντα του Ελατοχωρίου και ιεραρχικά υποστηρίζουμε πρώτα τους παραγωγούς της περιοχής. Ο πελάτης μπορεί να γευτεί το ντόπιο κρασί Αγνάντι και το κρασί από τη Ράχη Πιερίας Όνειρο μας από την αρχή ήταν να στηρίξουμε την περιοχή μας . Αυτό έγινε πραγματικότητα πριν από 13χρονια. Έως σήμερα με την ίδια αγάπη και κέφι φροντίζουμε τους θαμώνες μας και για το λόγο αυτό το Αγνάντι είναι ξεχωριστό στο Ελατοχώρι


Ταβέρνα Αγνάντι Ελατοχώρι Πιερίας Τηλ 23510 82790



Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page